Sa, 27.Apr.2024 - 13:30
Türk Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

2 Al, 1 Öde Kampanyası
Yılmaz Karakoyunlu'nun
Çok Satan Romanları Seti

Yılmaz Karakoyunlu
Türk Kitabevi, yazar Yılmaz Karakoyunlu’nun çok satan 2 romanını "2 Al, 1 Öde" kampanyası ile sunuyor. Bir Kitap fiyatına, 2 kitaba sahip olun!.

Işte kampanyamızdaki kitaplar: 

Yorgun Mayıs Kısrakları:

Yılmaz Karakoyunlu’nun bu son romanını koyu bir hüznün lezzetiyle okuyacaksınız. Karakoyunlu, bu defa Cumhuriyet’in kuruluş yıllarına ve o yılların önemli kişilerinin hayatlarına ışık tutuyor. Her gün can alan verem hastalığının, bitimsiz savaşların, yoksulluk ve yoksunluğun dehşetini içimize salarken, Çakırbeyli Adnan’ın, Üsküplü Yahya Kemal’in, Selanikli Celile ile oğlu Nâzım’ın, Berin’in, Ayhan’ın, Piraye’nin öykülerini olanca açıklığıyla dile getiriyor. Özel yaşamların henüz kamuya mal olmadığı zamanların siyasetle sarmalanmış büyük aşklarıyla gözlerimizi kamaştırıyor. 
Bütün insanî zaaflarıyla "Gazi Hazretleri"ni, "başvekil"i, "cumhurbaşkanı"nı anlatırken onların nezdinde genç Cumhuriyet’in geniş bir panoramasını da çiziyor. Bugün hâlâ tartışılan “o yıllar”ın en önemli şahsiyetlerini o çok özel koşullarında değerlendiriyor. 
"Yorgun Mayıs Kısrakları"nın her bölümüne genç şair Nâzım Hikmet ile üstat Yahya Kemal’in şiirleri eşlik ediyor; Çakırbeyli Çiftliği’nin özgürlük simgesi yorgun mayıs atları, kızıla boyalı bir fonda, dörtnala mahşere koşuyor. (558 Sayfa)

Perîze Ezan Vakti Beethoven:

Ve aşk... Tutkulu ama yarım yamalak... İki kadının arasında kalan bir adam... Kadınlardan biri hırslı ve güçlü, diğeri duyarlı ve masum... Masum olan Perîze, ezan saatlerinin klasik müzik tutkunu, piyanist... 
"Perîze, Ezan Vakti Beethoven", liberalizm rüzgârlarının delice estiği günlerde yaşanan bir hikâyeyi anlatıyor. O hikâye birçok hikâyeyi barındırıyor. Bir ülkenin hikâyesi de var, bir aşkın hikâyesi de... Aldatmalar, entrikalar, çılgınca dönen dolaplar, paranın ve gücün esaretinde insanlar... Yılmaz Karakoyunlu yeni romanında Türkiye’nin yakın geçmişinden hatta bugününden sahneler aktarıyor. Üçlü bir aşk hikâyesinin, büyük şirketlerde yaşanan güç savaşının çok ötesinde, bir ülkenin romanı bu. Karakoyunlu, yine gündem yaratacak bir kitaba imza atıyor. "Perîze, Ezan Vakti Beethoven" bir solukta okunacak, etkili bir roman... (392 Sayfa)
Yayın evi: Dogan Kitap
14,90 €
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!